Blog

Itt mindig sok érdekességet talál. Ha kérdése van a témával kapcsolatban kommentbe felteheti. Ha nem szeretne lemaradni a legújabb bejegyzésekről, iIratkozzon fel hírlevelünkre és Likeoljon minket a Facebookon!

Milyenek voltak a trendi tömörfa bútorok 2016-ban?

Tömörfa asztal bútor 2016 6

Tömörfa bútor 2016

Igényes lakberendezési megoldásokkal szeretné otthonát még stílusosabbá tenni? A belsőépítészeti kialakításon túl nagyon sok múlik a lakástextíliák, a kiegészítők és persze a bútorok megfelelő megválasztásán. Ez utóbbiak széles választékban állnak rendelkezésünkre, és gyakorlatilag mindenki megtalálhatja azt a színvilágot, formát és méretet, amelyre szüksége lehet az otthonában.

De vajon milyen típusok voltak a tavalyi évben igazán trendik? Melyek voltak azok a bútorok, amik mellett sokan tették le a voksukat 2016-ban? Lássuk!

Tömörfa fürdőszoba bútor 2016 1

Ahogyan az idei év elején is tapasztalható, úgy a tömörfa bútorok hasonlóan töretlen népszerűségnek örvendtek már az elmúlt időszakban is.

Tömörfa asztal 2016 5

Az egyen bútorok időszaka kezd lejárni, és legtöbben előnyben részesítik azokat a típusokat, melyek megjelenésükben egyszerűséget és ugyanakkor eleganciát is képviselnek. E tekintetben a tömörfa bútorok minden korábbinál kedveltebbekké váltak.

Az izgalmas színvilág egyfajta egyszerű, mégis színvonalas formavilággal társul. Legyen szó akár komódokról, könyves szekrényekről, hálószoba-, fürdőszobabútorokról, vagy a nappaliban elhelyezett asztalról, a tömörfa már alapvető megjelenésével is kimagasló színvonalat és eleganciát képvisel a lakásunkban vagy házunkban.

Tömörfa konyhapult 2016 2

Vajon miért a tömör fa bútorok?

A fa, mint alapanyag évezredek óta rendkívül kedvelt. A természetesség irányába való elmozdulást célozzák a tömör fa bútorok is, amelyek kiválóan passzolnak a mediterrán stílusú lakberendezéshez, de ugyanakkor megállják a helyüket a letisztult, skandináv irányvonalat előnyben részesítők körében is.

Tömörfa konyhaszekrény 2016 3

A bútorok megjelenését még természetesebbé tehetjük, ha olyan fajták mellett döntünk, amelyeken nincsenek fogantyúk. A markáns jegyek és a letisztultság egyszerre jellemzik a tömör fa bútorokat, melyek iránt nagy valószínűség szerint idén is nagy kereslet fog mutatkozni majd.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az izgalmas színekben kapható, a tömörfa jellegzetességeit magukon viselő bútorok mellé a megfelelő burkolatokat alkalmazva igazán különleges hatás érhető el az ingatlan egyes helyiségeiben.

Tömörfa asztal 2016 4

A lakberendezési trendek időről-időre változnak, de a klasszikus, alapdarabnak számító tömörfa bútorok a legtöbb stílushoz kiválóan passzolnak. Ha bútorvásárlásról van szó, akkor az elegáns megjelenésen túl bizony fontos szerep jut az időtálló minőségnek.

E tekintetben a mostanság is nagyon divatos tömörfa berendezési tárgyak garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Az aktuális trendeket követve érdemes ezen megoldást választani, mely korosztálytól függetlenül remek döntésnek fog bizonyulni mindenki számára.

És vajon milyen lesz a trend idén, milyenek lesznek a trendi tömörfa bútorok 2017-ben?

Kérje Ön is ingyenes árajánlatunkat tömör fa bútorra!

Köszönöm a figyelmet!

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonló tanácsokat olvasni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és Likeolj minket a Facebookon!

Write a Reply or Comment