Gyakori kérdések

Itt találja a leggyakrabban elhangzott kérdéseket, amennyiben nem találta meg amit Ön keresett. Kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, az alábbi elérhetőségek egyikén!

Legfontosabb kérdések

Ön elképzelhetőnek tartja, hogy létezhet olyan bútor ami az Ön elvárásait messzemenőkig teljesíti? Mi igen. Sőt meg is valósítjuk önnek álmai bútorát!

Úgy gondoljuk, hogy a mai rohanó világban minden ember megérdemel legalább egy olyan bútort ami teljes mértékben az igényeihez igazodik!

Célunk az, hogy olyan generációkon átívelő bútorokat készítsünk amik mind esztétikai, mind funkcionalitási élmény tekintetében kielégítik ügyfeleink igényeit!

A bútorinfónál!

Amennyiben a gyakori kérdések közt nem találta meg kérdésére a választ, vagy további kérdése van forduljon bátran kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Gyakori kérdések és válaszok!

Mi a vasalat?

A bútor azon része, ami a nyílásért, illetve a záródásért felelős. A megfelelő záródás, hosszú élettartam érdekében fontos a jó minőségű vasalat szakszerű beépítése, ami az általunk forgalmazott termékeknél teljes mértékben megoldott és ellenőrzött.

Nyitási irány meghatározása!

Álljon szembe a szerkezettel úgy, hogy önmaga felé tudja kinyitni. Amelyik oldal a pántos oldal, olyan nyitásirányú lesz a szerkezet.

Ha a bemutatott modellektől eltérő bútort szeretnék, meg tudják valósítani?

A bemutatott modelljeink pusztán csak javaslatok, ötletek. Ha elmondja, vagy lerajzolja elképzeléseit, mi legyártjuk álmai bútorát.

Tolóajtó létezik?

Minden ajtótípus rendelhető toló kivitelben is. Kedvező tolóajtó felár tartalmazza a komplett vasalatot, a fogantyút, borítást, azaz mindent, ami szükséges a tolóajtóhoz, nincs további plusz költség.

Vidéki vagyok, tudnak segíteni felmérésben, szállításban, beépítésben?

Kedvező tarifáinknak köszönhetően rendszeresen végzünk asztalos munkákat az ország egész területén is, kérje bátran árajánlatot!

Kaphatok önöknél vásárlói kedvezményt?

A kedvezményekkel kapcsolatban tájékozódjon az akciók menüpont alatt, illetve személyesen bemutatótermünkben.

Felmérést és beépítést is vállalnak?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, felmérünk, gyártunk, szállítunk, beépítünk.

A beépítéshez kellenek speciális szerszámok vagy magam is meg tudom oldani?

Mindenképp javasoljuk, hogy termékeinket szakemberrel építtesse be. Működési garanciát csak az általunk beépített termékekre tudunk vállalni.

Van garancia a termékekre?

Természetesen, ráadásul az ön által beépített termékre is, amennyiben az anyaghibára vezethető vissza. Termékeinkre 24 hónap szavatosságot vállalunk!

Utólag is beépíthetőek a termékek?

Igen, festés és burkolás után célszerű a telepítés, így a többi szakipart nem zavarja, és a termékek sem sérülnek.

TELEFON

30/396-8807

CÍM

7561 Nagybajom Kossuth L. u. 35.

EMAIL

info@butorinfo.hu