Cégtörténet, NAFA

Megalakulásunk története!

Cégünkről a NAFA Kft.-ről néhány szóban:

 

A NAFA azaz a Nagybajomi Faipari Kft. jogelődje 1951-ben alakult meg. Jelenlegi formájában 1992-tol működik, Nagybajomi gyártóbázissal. Ma a Dunántúlon működő Nafa Kft-nél szakképzett munkatársak dolgoznak technikai és műszaki háttérrel a sikerért, több ezer vevőt szolgálnak ki évente.

A magyar tulajdonú Kft. gazdálkodása stabil, piaci részesedése folyamatosan növekedik.

Napjaink lakáskultúrájában még mindig nagy szerep jut a fa eredeti szépségének, lágysága a természetet hozza az otthonba, így az igényes építők egy része továbbra is a fához ragaszkodik.
Ugyanakkor egyre növekvő igény keletkezik a modern bútorok iránt, ezért cégünk folyamatosan vezeti a legmodernebb alapanyagokból való gyártást is.

Mi ezeket az igényeket kívánjuk egy helyen kielégíteni.

Termékeink minősége és választéka jól tükrözi több mint 70 éves szaktudásunkat, szakmai tapasztalatunkat. A cégtörténet itt nem ér véget.

A piaci pozíció megtartásához nélkülözhetetlen a gondosan válogatott faanyag, a modern technológia, a korszerű felületkezelő anyagok sora, vevőink bizalma, igényeiknek folyamatos nyomon követése, az aktuális piaci trendek figyelése.
A jövő kihívásai számára minden évben új fejlesztéseinkkel lepjük meg partnereinket, vevőinket. Legújabb termékeink a legigényesebb vásárlók ízlésének is megfelel.

Munkáink eredményességét jelzik a különböző vásárokon kapott díjak, kitüntetésünket sorozata: mert a NÉV, a Tradíció KÖTELEZ!