Felületkezelés

A felületkezelés nálunk a legmodernebb környezetbarát anyagokkal történik.

Környezetbarát felületkezelés!

 

A termékek színének kialakítása nem csupán festés, hanem faipari felületkezelés! Cégünknél jól tudják, hogy a fa felület hosszantartó védelmetét csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani.

Az ICLA kültéri és beltéri ipari festékrendszer magában hordozza a német precizitást és a világ összes kontinensén évtizedekre visszanyúló tapasztalatokat. Ennek köszönhetően a faanyag felületkezelése hosszú évekre biztosítja az időjárás okozta igénybevételek elleni védelmet és esztétikusan hangsúlyozza ki a természetes fa szépségét. A szigorú európai bevizsgálások igazolják, hogy az ICLA festékrendszer tökéletes védelmet nyújt a fa biológiai károsítókkal szemben is. A kimagasló színvonalú felületkezelő – műhelyünkben gyors és precíz munkával biztosítjuk a termékek UV és időjárásállóságát.

A termékeket vizes bázisú, tehát környezetbarát és egészségkímélő bevonatrendszerrel látjuk el. A felület lehet a fa erezetét kihangsúlyozó lazúros, vagy fedő, ún. pigmentált festés. A háromrétegű festékrendszer egy, a termékeket rovar és gombakárosítók ellen védő alapozóból, egy színes köztes pácból és egy, az UV és időjárás elleni védelmet biztosító fedőrétegből áll.

Felületkezelési színkatalógusunkban a legkeresettebb lazúr és ral színek szerepelnek.

Cégünknél megvásárolható a felületkezelés karbantartásához, ápolásához szükséges balzsam!


A balzsam rendszeres használatával a felületkezelés felújítási intervallum jelentős mértékben kitolható. A speciális ápolóbalzsam lezárja a mikro-repedéseket, melyek a festékrétegen keletkeztek az UV sugaraktól vagy mechanikai behatásoktól. A védelemmel egyidejűleg a színhatások és a felület fényessége is felfrissítésre kerül.

Bútor felületkezelés, festés színminta