Tervezés

Nagy szakértelemmel rendelkező kollégákkal dolgozunk együtt!

Tervezés, kivitelezés!

 

Ha ránk bízza a bútorelkészítést, Önnek elég megálmodnia új bútorát, a többi a mi dolgunk.

Munkafolyamatunk elengedhetetlen része, hogy pontosan felmérjük az Ön igényeit és a helyszínt, valamint alaprajzot készítünk. Nem mulasztjuk el, hogy precízen, digitális eszközökkel és fényképezőgéppel feltérképezzük a beépítési helyet. Ez alapján részletesen megbeszéljük, hogyan tudnánk megvalósítani a kívánt bútort, megosztva Önnel ergonómiai és kreatív javaslatainkat. Illetve olyan praktikus megoldásokat ajánlunk Önnek, amelyekre esetleg nem is gondolt. Ha igényli, akkor akár közös munka során alakítjuk ki tervezett bútorainak designját.

Amennyiben még nincsenek készen a burkolatok, illetve nem tudja pontosan, hová kellene a szerelvényeket szerelni, akkor szívesen elkészítjük a helység burkolási tervét, feltüntetve a kiállások pontos helyét. A rajzok segítségével a kivitelező szakemberek már tudni fogják, hogy mi hová kerüljön.

Ha a terven változtatni szeretne, természetesen erre is lehetősége van legkésőbb a gyártás megkezdéséig. Kérését, véleményét maximálisan figyelembe vesszük. Amennyiben elfogadja tervezetünket, árajánlatunkat, szerződéskötés után a végleges terv alapján megkezdjük az egyedi bútor legyártását.