Szállítás

Bútor és egyéb termékek szállítása, kiszállítása szakszerűen!

Igény esetén szállítás, szereléssel és csomagolással!

 

Igény esetén szállítás, szereléssel és csomagolással!

Cégünk saját autókkal vállalja termékeink házhoz szállítását, az előre egyeztetett időpontban.

Nem adjuk ki más cégeknek a szállítást, minden esetben saját szakképzett kollégáink végzik a feladatot. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy az Ön által elvárt „legjobb” minőséget és esztétikai állapotot kapja.

Tapasztalt bútorszállító munkatársaink leveszik az Ön válláról a terhet, akár egyetlen bútor szállításáról, akár egy teljes irodaház bebútorozásáról legyen szó. A bútorszállítás mellett számos kapcsolódó szolgáltatással is állunk rendelkezésére.

A bútorokat mindig nagy körültekintéssel szállítjuk, csomagoljuk, élvédőzzük, és rögzítésüket nagy teherbírású hevederekkel oldjuk meg. A csomagolásnál is nagy figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, ezért újrahasznosítható anyagokat használunk az esetek döntő többségében.

Az általunk elkészített bútoroknál minden esetben figyelembe vesszük az épület adottságait, lehetőségeit. Mivel nem minden helyszínen áll rendelkezésre egy nagy nyílászáró a bútor bejuttatásához. Az igazán kis átjárhatósággal rendelkező helyiségeknél a bútorokat szét, -össze szerelhetőre tervezzük, gyártjuk és a cél területen állítjuk össze egésszé.

Tanácsok, kérések a bútorszállítás napjára:

  • foglaljon időben parkoló helyet a bútorszállító teherautó számára, lehetőleg minél közelebb a ház vagy iroda bejáratához
  • bizonyosodjon meg róla, hogy a liftet akadályoztatás nélkül használhatjuk