Blog

Itt mindig sok érdekességet talál. Ha kérdése van a témával kapcsolatban kommentbe felteheti. Ha nem szeretne lemaradni a legújabb bejegyzésekről, iIratkozzon fel hírlevelünkre és Likeoljon minket a Facebookon!

Tolóajtós szekrényt a gardróbba

Bútor Szekrény Tolóajtós Gardrób 1

A tolóajtós gardrób ötletes és hasznos találmány, hiszen a lakásban kevés helyet foglal, de mégis tárolható benne rengeteg ruha, cipő, lakástextília. Manapság a tolóajtóhoz tartozó sínek mindegyike kiváló minőségű, ezért garantált, hogy a tolóajtós gardróbokkal nem lesz gondja, és hosszú éveken keresztül használhatja őket.

Tolóajtós szekrény alkalmazása

Ha a gyerekszobában szeretné elhelyezni a tolóajtós gardróbot, akkor érdemes ütközésgátlót is vásárolni, mivel ennek a kiegészítőnek köszönhetően még biztonságosabb lesz a szekrény. Természetesen a gardróbba beszerelt tolóajtós szekrényt is rendszeresen ápolni kell, mert csak így előzhetőek meg az esetleges meghibásodások. Lényegesen fontos, hogy a takarítások alkalmával a sínekből eltávolítsa a lerakodott port, hiszen kizárólag így fog zajmentesen működni a tolóajtó.

A tolóajtós gardróbokat azért is választják előszeretettel az emberek, mert a szekrény belseje könnyen és egyszerűen átalakítható, annak függvényében, hogy éppen polcra vagy akasztóra van leginkább szükség. A gardrób beépítése előtt ajánlott eldönteni, hogy hány fiókra lesz szükség, és, hogy szeretne-e ruhaliftet a szekrénybe. Cégünk kínálatában rengeteg tolóajtós gardrób megoldás közül választhat.

Helykihasználás tolóajtós szekrénnyel

Akasztós gardróbszekrény

A tolóajtós gardróbszekrény megoldás azért is nagyon praktikus, mert egy mozdulattal láthatóvá tehetjük és áttekinthetővé válik szinte az egész ruhatárunk. Nem kell azon sem gondolkodni, hogy melyik ruhadarabot melyik szekrénybe raktuk. Be és kipakolásnál sem kell a nyitott ajtókat kerülgetni – gondolom, sokan jártak már úgy, hogy a nagy készülődés, kapkodás közepette egy-egy nyitott ajtóba ütköztek, ez nem egy kellemes érzés! És a legjobb, hogy egy mozdulattal eltüntethető a tolóajtós szekrény tartalma a kíváncsi szemek elől. Ez főleg akkor lehet hasznos, ha központi helyen van a szekrény, de akkor is roppant kényelmes megoldás, ha külön gardrób szobánk van.

Bútor dizájn frissítés?!

Relytett gardróbszekrény tolóajtóval

Ez egy nagyon hasznos megoldás, amit már nagyon sok esetben alkalmaztunk megrendelőink megelégedettségére. A megoldás legtöbb esetben olyankor alkalmazható, amikor a meglévő beépített szekrény vázszerkezetével nincsen alapvető probléma, tehát megtartható.

Ennél a megoldásnál leszerelésre kerülnek a régi szekrényajtók, és az egész szekrény elé mindent eltakaró tolósínes megoldással szerelt ajtók kerülnek. Ami a külső kinézetet nagyon nagy mértékben átalakítja, egy külső szemlélő (vendég) meg sem állapítja, hogy nem egy teljesen új szekrény került önnél beépítésre. Ez a megoldás ebből a szempontból igen költséghatékony!

Tolóajtós szekrény, mint dizájnelem

Üveges tolóajtós gardrobszekrény

Cégünknél szeretnék a gyerekekkel is megkedveltetni a szebbnél szebb bútordarabokat, ezért manapság már akár Disney mesehősöket ábrázoló gardróbok is vásárolhatóak. A legmodernebb, és egyben a legstílusosabb tolóajtós gardróbszekrények az Italy Style, valamint a Toscana márkaneveket viselik. A gardróbszekrény a szoba egyik legnagyobb dísze, a vásárlás során mindenképp olyan bútordarabot válasszon, amelyik stílusban, színben, és a legfontosabb, hogy méretben tökéletesen megfeleljen a szobához.

Egyre elterjedtebbek a tükrös tolóajtók is, mivel ezek a bútordarabok ízlésesek, és a szoba környezetéhez megfelelnek. A legkülönlegesebbek a textilbőrrel bevont tolóajtók, az ilyen típusú szekrényeknek köszönhetően a szobában érezhető lesz a barátságos hangulat. A gardróbok között találhatóak olyan darabok is, amelyek tolóajtói szebbnél-szebb képmotívumokkal vannak díszítve. Garantált, hogy a tolóajtós gardrób minden lakásban a legpraktikusabb bútordarab, hiszen kevés helyet foglal, de mégis a legtöbb dolgot tárol, és a használata is nagyon egyszerű.

Tekintse meg hálószoba bútor referenciáinkat ide kattintva!

Legyen önnek is praktikus tolóajtós szekrénye!

Köszönöm a figyelmet!

Ha tetszett a cikk, és szeretnél még hasonló tanácsokat olvasni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és Likeolj minket a Facebookon!

Write a Reply or Comment