Elegáns Modern Szobabútor, Komód és Ágy

Ezt a hálószoba bútort a modern letisztultság jellemzi, visszafogott mégis elegáns. A projekt színe, az Egger színmintáról lett választva Dijoni Dió fantázianéven található meg. A sötét bútorlap erezeteit jól kiemelik az alumínium kiegészítők fémes csillogása.

Az ágy 2 db 90×200 cm-es matraccal rendelkezik, háttámlája a nagyobb kényelem érdekében enyhén döntött. Ágyneműtartóval is fel van szerelve mely elérésében nagy teljesítményű teleszkópok sietnek a felhasználók segítségére. A komód és az éjjeli szekrények egyszerű vonalakat követnek, inkább a funkcionalitásra helyezik a hangsúlyt. A gardróbszekrény a szoba teljes szélességét és magasságát kitölti.

A teljes tér kihasználhatósága érdekében a szekrény tolóajtókat kapott mely 4 részre osztott. Ezáltal a bútor belső tagolása is 4 részes. A magasabb helyekre is kerültek akasztós részek a szezonon kívüli ruhadarabok részére. A napi használatot az alsó szinten kihúzható fiókos polcok könnyítik meg a nagy méret miatt megerősített változatban.

Ez a modern szobabútor rejtett világítással is rendelkezik a gardróbszekrény teljes szélességén végigfutó led fény formájában amely szintén alumínium burkolatot kapott plexi előlappal. A világítás ki és be kapcsolható távirányítóval, valamint a fényereje is állítható a lágy hangulatvilágítástól egészen szinte a nyári napsütésig.