Fiatalos Modern Szobabútor, Gardrób és Ágy

Ez egy Modern szobabútor amit teljes mértékben a fiatalosság jellemez. A projekt színei, az Egger színmintáról lettek választva Lyoni dió és Woodline krém fantázianéven találhatóak meg. A világos bútorlap erezeteivel jól harmonizál a sötét dió szín. A fehér ereztetmintás lapoknak köszönhetően nagymértékben hozzájárul a térérzet növeléséhez is.

Az ágy 1 db 120×200 cm-es matraccal rendelkezik. Ágyneműtartóval is fel van szerelve mely elérésében nagy teljesítményű teleszkópok sietnek a felhasználók segítségére. Az ágyrács masszív fix lucfenyőfa lamellákból készült, ami strapabíró megoldást eredményez.

A viszonylag kis méretű szoba minél jobb kihasználhatósága fő szempont volt a beépítésnél, tervezésnél.

A szekrény belsejéhez nagyméretű tolóajtókon keresztül férhetünk hozzá, Sevrol vasalattal ellátva a halk gördülés érdekében. Akasztós, rakós és fiókos résszel is rendelkezik ez a modern szekrény. Az ajtók becsapódását a kiváló minőségű Hettich pántokba épített csillapítók akadályozzák meg, melyeknél garantált a hosszú élettartam. A modern alumínium fogantyúk kiemelik a bútorlap erezetét.

Az ágy fejtámlájánál megtalálható rakódó polc az éjjeliszekrényt hivatott kiváltani, praktikus mégis helytakarékos. Az éleken 2mm-es ABS élzárást alkalmaztunk mely intenzív használat során sem válik le a helyéről.